Σαντορίνη: Ένα δεκάλεπτο κορυφαίο βίντεο για να μάθετε τα πάντα για το νησί – θαύμα! (Πρώτο μέρος)

0
587

Hellas-today.gr

Αίθουσα σύνταξης

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους μαγευτικότερους προορισμούς παγκοσμίως. Υπάρχει όμως ένας μύθος σε ό,τι αφορά πόσο ακριβή είναι.

Το νησί δίνει τη δυνατότητα σε όλους να την επισκεφτούν χωρίς να ξοδέψουν πάρα πολλά χρήματα.

Ξεχωρίζουν όλα τα μέρη της καλντέρας, όπως τα Φηρά, η Οία, το Φηροστεφάνι και το Ημεροβίγλι…

Κάθε γωνιά όμως της Σαντορίνης έχει την αξία της και είναι ένα μέρος που κάθε άνθρωπος πρέπει να δει από κοντά στην ταξιδιάρικη ζωή του…

Η Σαντορίνης δε φημίζεται για τις θάλασσές της καθώς οι παραλίες της δεν διαθέτουν την κλασική χρυσή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά.

Όμως, οι κατάμαυρες αμμουδιές της και τα σκούρα νερά… έχουν μια δική τους μαγική ενέργεια και ένα μπάνιο κυρίως (αλλά όχι μόνο) στον Περίβολο και την Περίσσα… θα σας ξεκουράσει και θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε σε άλλο πλανήτη…

Στο παρακάτω βίντεο, θα ανακαλύψετε ό,τι πρέπει για τη μοναδική και πανέμορφη Σαντορίνη…

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το σύνολο του περιεχομένου του Hellas-Today.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσo, μετά από ή χωρίς επεξεργασία, αν δεν υπάρχει γραπτή άδεια του εκδότη.