Καθηλωτικό!: Δείτε ένα αμερικανικό δέντρο… 74 μέτρων και… 3.200 ετών! Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας! (Video και photos)

0
508

Hellas-today.gr

Το γιγαντιαίο δέντρο sequoia που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο της Νεβάδα είναι 3.200 ετών, έχει 2 δισεκατομμύρια φύλλα και υψώνεται στα 74 μέτρα από την επιφάνεια του εδάφους!

Για να φωτογραφηθεί ολόκληρο μια ειδική ομάδα από το National Geographic τράβηξε και στη συνέχεια συνέθεσε 126 διαφορετικές φωτογραφίες, προκειμένου να το απαθανατιστεί… σε όλο του το μεγαλείο!

 

Το δέντρο που ακούει στο όνομα ΄΄President΄΄ μπορεί να μην είναι το υψηλότερο δέντρο του κόσμου – τα πρωτεία κατέχει ένα καλιφορνέζικο ερυθρόδεντρο (redwood) το ύψος του οποίου φτάνει τα 116 μέτρα – ωστόσο είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα και γηραιότερα που υπάρχουν!

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το σύνολο του περιεχομένου του Hellas-Today.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσo, μετά από ή χωρίς επεξεργασία, αν δεν υπάρχει γραπτή άδεια του εκδότη.