Μπάλος: Η εξωτική κρητική παραλία που θα σε χαλαρώσει και θα σε γοητεύσει απόλυτα! (Φωτογραφίες)

0
1444

Αυτή η τρομερά ρηχή αμμώδης παραλία που βρίσκεται βορεοδυτικά της Κισσάμου… εκτείνεται ανάμεσα στη χερσόνησο της Γραμβούσας και το ακρωτήρι Τηγάνι.

Ο διάσημος Μπάλος – από τις πιο φωτογραφημένες παραλίες – θα σε συνεπάρει! Με το που θα αντικρύσεις και θα νιώσεις πάνω στο δέρμα σου τα υπέροχα ρηχά νερά του αλλά και το μοναδικό και πανέμορφο θέαμα της λιμνοθάλασσας.. θα σε συνεπάρουν.. θα σε γοητεύσουν απόλυτα!

Γαλαζοπράσινα νερά, άμμος καταπληκτική, άγρια κρητική ομορφιά. Ο Μπάλος είναι αναμφισβήτητα μια εξωτική γωνιά της Κρήτης!

Η θάλασσα είναι ρηχή και πολύ ζεστή, η άμμος χρωματίζεται – όπως θα δείτε στις φωτογραφίες – ροζ από θρυμματισμένα κοχύλια και μετά τα βράχια… τα νερά είναι πιο βαθιά και πιο δροσερά! Μια ατελείωτη απόλαυση για το μάτι!

Πως θα φτάσεις τώρα στον Μπάλο: Υπάρχουν τρεις τρόποι. Με πρώτο και πιο εύκολο το καραβάκι από την Κίσσαμο. Έτσι θα μπορέσεις να θαυμάσεις και τις άγριες ακτές του νησιού Γραμβούσα.

Δεύτερος τρόπος: Είναι δυνατό να φτάσεις ως ένα σημείο οδικώς και μετά να περπατήσεις μέχρι την παραλία. Έτσι, η θέα θα είναι εκθαμβωτική, αρχικά ψηλά πάνω από τη λιμνοθάλασσα και μετά όταν πλησιάζεις τον Μπάλο.

Τρίτος τρόπος: Μπορείς να περπατήσεις από την Καλυβιανή πράγμα που σημαίνει ότι έχεις μπροστά σου μια πεζοπορία τριών ωρών.

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το σύνολο του περιεχομένου του Hellas-Today.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσo, μετά από ή χωρίς επεξεργασία, αν δεν υπάρχει γραπτή άδεια του εκδότη.