Η Καλντέρα της Σαντορίνης σε ένα μοναδικό βίντεο από ψηλά!

0
819

Hellas-today.gr

Η καλντέρα της Σαντορίνης είναι ένα από τα θαύματα της φύσης που υπάρχουν στον κόσμο και είναι βέβαιο ότι ο οποιοσδήποτε πρέπει να έχει την τύχη να βρεθεί σε αυτό το μοναδικό μέρος…

Τα άσπρα κυκλαδίτικα σπίτια με τα γαλάζια και τα μπλε παράθυρα, οι άγριοι βράχοι που γλυκαίνουν όταν ο ήλιος δύει, το πανέμορφο χρώμα της θάλασσας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.. όλα μα όλα… δημιουργούν ένα ατελείωτο θαύμα!

Στο βίντεο που ακολουθεί… θα πάρετε μια γεύση της Σαντορίνης και πιο συγκεκριμένα θα πάρετε μια γεύση του καλύτερου κομματιού της, της καλντέρας, ένα μέρος που επισκέπτονται τουρίστες από όλο τον κόσμο!

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το σύνολο του περιεχομένου του Hellas-Today.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσo, μετά από ή χωρίς επεξεργασία, αν δεν υπάρχει γραπτή άδεια του εκδότη.