Φοβερό!: Αυτή είναι η φωτό της Nasa όπου δείχνει τον ήλιο από τρομερά κοντά! (Καθηλωτικές φωτογραφιές!)

0
917

Hellas-Today.gr (Αίθουσα σύνταξης)

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Η NASA κατόρθωσε πρόσφατα να τραβήξει την κοντινότερη φωτογραφία του ήλιου και αυτό το έκανε για να μπορέσει να κατανοήσει καλύτερα τη λειτουργία του.

Πιο συγκεκριμένα, το διαστημικό σκάφος ΄΄Parker Solar Probe΄΄ βρέθηκε σε απόσταση 27,1 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από την επιφάνεια του ήλιου και τράξηξε τις συγκλονιστικές εικόνες που βλέπετε.

Οι επιστήμονες μάλιστα ελπίζουν ότι η αποστολή του διαστημικού σκάφους μπορεί να προσφέρει πολύτιμα δεδομένα έτσι ώστε να κατανοήσουμε τις διαδικασίες που επιτελεί ο ήλιος.

΄΄Το Parker Solar Probe κατάφερε να βρεθεί σε μια περιοχή του διαστήματος την οποία δεν είχαμε πλησιάσει ποτέ ξανά΄΄, δήλωσε ο Terry Kucera, φυσικός του Κέντρου Διαστημικών Πτήσεων Γκόνταρντ της NASA.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι μετρήσεις αλλά και όλα τα δεδομένα που θα συλλέξει το σκάφος για την ατμόσφαιρα του ήλιου… θα τους προσφέρουν τη δυνατότητα να τον ανακαλύψουν καλύτερα!

Το σύνολο του περιεχομένου του Hellas-Today.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσo, μετά από ή χωρίς επεξεργασία, αν δεν υπάρχει γραπτή άδεια του εκδότη.