΄΄2012΄΄: Η απόλυτη, η ανεπανάληπτη ταινία καταστροφής που άφησε εποχή!

0
672

Hellas-today.gr

Ήταν μια ταινία… έκπληξη για τα παγκόσμια δεδομένα του σινεμά! Το φιλμ ΄΄2012΄΄κατάφερε να καθηλώσει τους θεατές σε κάθε σκηνή του και κάθε λεπτό…

Όμως, πρόκειται και για μια ταινία γεμάτη μηνύματα! Αναφέρεται και αναπαριστά τη φοβερή δοκιμασία στην οποία μπήκε η Γη αλλά και την προσπάθεια να αναχωρήσουν με διαστημικό σκάφος ισχυροί παράγοντες και επιφανείς επιστήμονες…

Στην ταινία προβάλλεται έντονα η αντίθεση μεταξύ όσων – από την Αμερικανική κυβέρνηση – ενδιαφέρονται να σωθούν χωρίς να νοιάζονται για τον υπόλοιπο πληθυσμό και μεταξύ όσων (συμπεριλαμβανομένου και του Αμερικανού Προέδρου) σκέφτονται να ενημερώσουν τους πολίτες της γης για την ασύλληπτη επερχόμενη καταστροφή.

Η ταινία είναι καθηλωτική και θα πείσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο προς το αμερικανικό σινεμά. Παραθέτουμε, παρακάτω, το τρέιλερ ως μια γεύση για ένα τρομακτικό και απόλυτα συγκινητικό έργο!

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το σύνολο του περιεχομένου του Hellas-Today.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσo, μετά από ή χωρίς επεξεργασία, αν δεν υπάρχει γραπτή άδεια του εκδότη.

Π