Σταύρος Λυγερός: ΄΄Αυτές είναι οι επιδιώξεις της Τουρκίας και να τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα!΄΄

Εξαιρετική συνέντευξη του έγκυρου Δημοσιογράφου που πρέπει να ακούσετε...
0
60

Hellas-today.gr

Ο Σταύρος Λυγερός μιλά για το επικοινωνιακό πραξικόπημα που προσπάθησε να πραγματοποιήσει ο γραμματέας του ΝΑΤΟ αλλά και για τη στάση της Αθήνας απέναντι σε αυτό…

Αναλύει όμως και τη στάση της Γερμανίας και γίνεται αναφορά στην ανάπτυξη των αναγκαίων συμμαχιών.

Ακόμα, αναφέρεται στο ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα με την Τουρκία και μιλά για το τουρκικό στρατηγικό δόγμα αλλά και για άλλα ζητήματα.

Συσχετίζει δε τις εξελίξεις με τις ΗΠΑ και αναφέρει τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα εν όψει των αμερικανικών εκλογών.

Επίσης, μιλά για την ανάγκη ενίσχυσης των ενόπλων δυνάμεων και ειδικά για την ενίσχυση των νησιών που μπορούν να λειτουργήσουν σαν τεράστια απειλή για την Τουρκία.

Τέλος, αναφέρεται στο πως πρέπει να κινηθεί η χώρα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και μιλά για τη δημιουργία μεσογειακής συμμαχίας με αντιτουρκικό χαρακτήρα και για το πως αυτή θα δομηθεί πάνω σε συγκεκριμένες και σοβαρές βάσεις.

Παρακολουθήστε το βίντεο: 

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το σύνολο του περιεχομένου του Hellas-Today.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσo, μετά από ή χωρίς επεξεργασία, αν δεν υπάρχει γραπτή άδεια του εκδότη.